Aloha!

2010-08-09 @ 19:03:58
Mitt hår är sveriges största fågelbo!
Jag tror faktiskt att om jag stått ute i skogen i en timme så hade nog en hök bosatt sig där, så mysigt ;)



Hur som ;) Idag har jag varit jätteduktig och diskat! :) dom jävla coca glasen man får på mcdonalds dom är ju helt omöjliga och diska om man inte har diskmaskin - man får inte ens in handen! Det är säkert en jävla sadist som gjort dom jävla glasen.

Konsert i Malmö, 27 Augusti!

2010-08-07 @ 02:58:27
Häromdagen frågade min pappa mig om jag ville åka ner till Malmö och kolla på Teddybears stockholm men han och min bror. Det ska faktiskt bli kul tycker jag, brukar varken träffa Daniel eller pappa så ofta vilket är synd, och att gå på en konsert kommer nog bli jättekul!
Sen ska jag tjata till mig en piercing i navlen samtidigt ;)

Jobbig kväll

2010-08-07 @ 02:54:53
Usch, det var faktiskt jobbigare än jag trodde att älskling ska till turkiet en vecka.
Nu under sommarlovet har vi varit borta från varandra max 2-3 dagar, och dom dagarna var jobbiga för mig. Trodde inte detta skulle vara så jobbigt dock med tanke på att det är festival i stan och sånt denna veckan så jag får ju träffa kompisar och kanske tänka på annat. Men när älskling skrev att han skulle stänga av telefonen så dom kunde åka så kom det en klump i min hals och jag blev orolig också.. Tänk om det händer något? Men om allt går bra träffas vi söndagen den 15e..

Hur som.. sitter med Sackes tröja på mig och har sprayat hans parfym på mina kuddar så jag kan sova bättre. Och innan han kommer hem så ska jag se till att bli brun så jag inte ser ut som ett A4-papper bredvid min älskade pojkvän! :)

Augustikväll

2010-08-06 @ 17:38:31
Längesen jag skrev här men.. inte så mycket som hänt om jag ska säga det själv ;)
Jag har precis fixat mig iallafall och ska snart ner till tåget och möta tessan sen bort till tyringe och träffa johan, josse och matte tror jag. vi ska grilla och sånt.

Vi får höras en annan dag, püss


RSS 2.0