Imorgon åker vi

2010-07-16 @ 16:14:40
Tjänare ;)
Imorgon var det ett år sen jag och mamma åkte till Kroatien, och imorgon åker jag faktiskt till Åhus med Sacke <3, och hans mamma och pappa! :) Kommer hem den 25 Juli så därför kommer inte jag kunna uppdatera mer nu på en vecka.

Men innan jag åker har jag tusen saker att göra, packa klart, duscha, bädda sängarna, diska, ställa in disken, slänga mat i kylen, ut med soporna, dammsuga och.. ja det va väl det :(
Jag kanske åker hem till Sacke idag om jag hinner annars hämtar dom mig här imorgon förmiddag (I think).

Nu ska jag börja göra i ordning allting så jag hinner, kom precis hem!


Seg

2010-07-15 @ 22:02:49

Sketa längesen man uppdaterade, men så kan det ju fan va. Asnice väder för övrigt, härlig vecka och nästa vecka blir det sol, bad och strand! :)  Det tycker vi om.

Vet inte varför jag inte uppdaterat faktiskt, har haft annat för mig och min dator krånglar hela tiden.
Hur som, ska jag kolla på tv nu (comedy central <3333), sen diska och ja.. sova?

Puss


Sommar och sol

2010-07-05 @ 22:23:27
Doktorn idag och allt gick bra, kontaktar dom på fredag och då ska jag dit igen! :)

Är med Sacke nu, tredje dagen han sover här. Innan han kom hit så gick jag och mamma på stan, köpte ett svart nagellack, BH, hörlurar, en t-shirt på min "favoritaffär" ;) TIGER som det står det er for vildt på.
Allt är bra, har ont i magen och sådär.

Imorgon hade jag tänkt skriva om lite andra grejer som är roliga att läsa.
Puss

Hemma igen

2010-07-03 @ 19:46:24
Heeeeeeeeej, nu så har vi precis kommit hem från McDonalds, blev jävligt stressigt för jag hittade inte mitt busskort. Men det löste sig och vi hann precis.

Sacke åt pommes med vitlöks-sak och jag bombade på med big mac plus meny så jag fick ett lila donken glas och sen åt jag en McFlurry med smarties och chokladsås.
Sen åkte vi hem igen och nu är jag proppmätt. Ikväll blir det film och mys med älskling.

Köss.

3 Juli 2010

2010-07-03 @ 12:23:08
Nu har jag precis vaknat, tänkte skriva ett litet inlägg nu eftersom jag ska snart kila ner och träffa sacke på stationen (eller snart och snart, måste bli färdig först), sen ska jag ju vara med honom så kan därför inte uppdatera mer idag.
Jag har ju bestämt att vi ska till McDonalds men vet inte om jag orkar, man måste ta bussen för att komma dit och på lördagar kanske bussen går med 12 timmars mellan rum så då kommer vi inte hem.

Nu ska jag iallafall gå och duscha, fixa mig och sen får jag väl se hur mycket tid jag har över.

xoxo

Nära döden upplevelse

2010-07-03 @ 02:50:36

Sååååååå, färdig med min design! Den är inte så somrig men inte så avancerad heller, tog ca 1h om man räknar med koder och sådär. Nu börjar det bli läggdags (eller det har varit det ett tag), men jag orkar inte lägga mig riktigt ännu.

Nu är iallafall Comedy Central slut och för att återgå till min rubrik om Scary Movie så gick ju hm, ettan(?) på TV idag och jag skrattar! Det är så jävla kul, sån underbar humor. Låg dubbelvikt i soffan och sen kunde jag inte sluta garva i reklamen så jag fick gå ut i köket och skratta av mig sen började det igen, sen började skrattanfallet igen. Har varit helt hyper ikväll.

Höll fan på att dö idag, måste berätta detta... Jo, mamma gjorde tacos och så åt jag lite sen drack jag och då satte jag drickan i halsen (2GÅNGER!) sen började jag äta igen efter mina anfall, och då satte jag tacohelvetet i halsen, är detta ett tecken från Gud?.. Börjar bli lite orolig, ska nog bura in mig ett tag framöver.

Ska IALLAFALL snart gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, hade ju varit bra.
Sen ska jag och Saxen (sackeälskling), äta på McDonalds, det bestämde jag precis och han vet att om jag vill något så är det inte lätt att ändra min uppfattning. "Får jag inte som jag vill går jag hem" ,haha, sånt gjorde man iofs i lekis.
Aja, pöss.


2 Juli

2010-07-02 @ 14:16:32
Nu ska jag gå och duscha hade jag faktiskt tänkt mig. Sacke skulle försöka fixa något på min blogg... Se hur det kommer gå! Sen ikväll blir det att åka till sakarias älskling svenne.
Ohyeah baj bajbaj.

Omogen.
Vet.
pissipussi

Mitt i natten!

2010-07-02 @ 02:10:51
Heeeeeeej. Gud vad klockan är mycket och det bara kliar och kliar på mitt födelsemärke på ryggen, bäst att kolla upp det efter helgen! Tänkte fixa min design nu ikväll men har lite ångest för om jag ska ha blogger.com eller blogg.se, det blir nooog blogg.se men jag får fundera! Än sålänge blir det bra såhär, behöver bara lite uppfräshning känner jag.
Igår sov älsklingen här, mamma gav mig pengar så vi gick och köpte lite godis, coca cola, marshmallows, ballerina chokko och en frida tidning. Hade pengar kvar så idag tänkte jag köpa BUS då jag tänkte sluta sola solarium! Usch, är orolig för vad det ska vara med mitt födelsemärke på ryggen, förhoppningsvis inget allvarligt men klart det skrämmer mig. Ska till Åhus näst nästa vecka med älskling och hans mamma och pappa så jag får verkligen skydda huden då. Sola varsamt! Ska be mamma köpa mycket solskyddsfaktor som jag aldrig brukar använda annars, dumt av mig. Men jag lär mig utav mina misstag.
Nu får jag börja avrunda detta inlägget för älskling ska ringa mig nu, sen ska jag försöka sova. Hoppas det blir fint väder imorgon, det ska det bli enligt väderprognosen :)! Det tackar vi så mycket för.

See yah later aligater!

RSS 2.0