Spontan shopping

2010-06-29 @ 19:50:10
Idag vaknade jag kvart i 12, sen mötte jag Adelina och Elin kvart över :)
Vi gick ner och beställde frisör-tid till Elin sen åt vi thaimat! :) Mumma ;)
Sen gick vi ner till den nya affären TIGER i stan och där kostar allt mellan 10-40 kronor, så jag köpte en mini-fläkt (asvarmt), mineral shampoo (dead sea - döda havet), sminkväska, maskara, ögonfransfärg, läppglans för 120 kronor. Sen gick vi till H&M sen satt vi ute på gräset hur länge som helst, nice dag!
Imorgon kommer älskling hit. <3

Rise against - Hero of war

2010-06-19 @ 12:29:35
a hero of war
yeah thats what i'll be
and when I come home
they'll be damn proud of me
i'll carry this flag
to the grave if I must
because its flag that I love
and a flag that I trust




Malmö 18 Juni

2010-06-19 @ 12:28:03
Igår kom sacke till mig när jag sov, sen gick vi till stan efter ett tag och då skulle jag ta tåget till Malmö.
Jag kom fram till Malmö 14.30 ungefär och pappa mötte mig på stationen, sen hämtade vi bilen och jag fick se pappas nya lägenhet sen gick vi ner och åt sushi sen en runda på stan, sen fikade vi. Kladdkaka, coca, kaffe = 91kronor! Vi satt där och pratade lite smått sen gick vi vidare. Sen kollade vi överallt i Malmö kändes det som och sen skulle jag hem igen... Tog tåget 18.28 och var hemma lite över 7.

Idag åkte Sacke till DH och kommer hem den 22 Juni :), och på måndag blir det bio eller något med Elin, Josefine och Adelina.


Mitt rum - före & efter

2010-06-17 @ 02:34:49
Städade mitt rum idag och nu ska jag visa hur det blev. Rensade även min garderob därav alla kläder på sängen.
och efter...

Mitt i natten - Sex & the city 2

2010-06-17 @ 02:27:53
Skulle ringa sacke men han har tydligen somnat och vill inte ringa och väcka honom...
Igår när vi pratade i telefon somnade jag, socialt gjort Linda.

Har bara varit hemma idag, städat mitt rum och sådär, just nu sitter jag och dricker coca och ska snart sova.
Imorgon ska jag träffa Sacke , han kommer hit till mig eftersom jag måste vara hemma för Daniel skulle tydligen komma hit och lämna något (kommer inte ihåg vad) som jag ska ha med mig till pappa på fredag.
Sen på lördag åker Sacke ♥ till Dreamhack och där ska han vara från den 19-22, vilket är jävligt lång tid.. :(
Fast det ska ändå bli skönt att vi inte träffas lite för då har jag mer tid till mina vänner ♥. Har bara varit med vänner en dag på sommarlovet och det var Josefine, Tessan och Sabina ♥, resten har spenderats med Sacke ♥.
Bl.a ska jag, Adelina och Elin gå på bio och titta på Sex & the city 2, utan pojkvänner - bara vi tre! Ska bli superkul och supermysigt ♥. Någon som har sett den?
Sen är det ju snart midsommar också, blir att träffa Erica och Chrisse, äta jordgubbar och annat såntdär krafs man äter på midsommar.
Ser ut som en gris, nöff nöff. Men mamma har köpt en ny kamera och jag har tagit 100000 bilder :)

Är det något jag lärt mig i livet

2010-06-08 @ 14:46:36
är det att aldrig ta någonting förgivet.

Sådär! (8 Juni)

2010-06-08 @ 13:13:48
Så, igår blev jag ju klar med min design ganska sent och när jag precis blivit klar såg jag att allt låg på varandra.. Så jag lösenordskyddade min blogg och eftersom jag är ledig idag så fixade jag det sista så nu ser det väl hyffsat ut? Om inte så får ni säg till! Och om den nya designen inte uppdaterats på er webbläsare så tryck på f5 och se om det funkar.

Idag är det tisdag, om vi inte hade varit lediga hade detta varit den drygaste och hemskaste dagen i skolan, slutar tjugo i 4 med 80 minuters hemkunskap sista lektionen. Tur att vi är lediga och att jag fick lite sovmorgon, somnade sent igår eftersom jag låg och kollade på Alla älskar Raymond och när det var slut så kom det ett avsnitt till! Så jag var helt fast, sen fick jag ont som fan i mitt knä så jag fick smörja in det med tigerbalsam och då glömde jag tvätta av händerna så dom isade i flera minuter och sen blev det inte bättre av att jag kliade mig i ögat.. Hmm..
Efter ett våldsamt krig med tigerbalsamet somnade jag iallafall vid halv 3 och idag vaknade jag lite över 12.

RSS 2.0